Smažená tlačenka

Smažená tlačenka

Tlačenka je oblíbený produkt, který se většinou dělá při zabíjačce. Jedná se nakrájené kousíčky vepřového nebo jiného masa v rosolu. Říká se, že je tlačenka výborná na klouby. Obvykle se konzumuje se sladko-kyselým octovým lákem a cibulí. Dnes nám Láďa Hruška představí velmi netradiční recept na smaženou tlačenku v trojobalu, kterou si spleteme se smaženým sýrem nebo karbanátkem.

Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat.

Jaké ingredience budeme potřebovat:

  • 4 plátky tlačenky (asi 1 cm vysoké)
  • 2 vejce
  • 1 hrnek strouhanky
  • 1 hrnek hladké mouky (nejlepší je celozrnná mouka)

Postup přípravy:

Nejdříve si nachystáme vychlazenou tlačenku a nakrájíme ji na asi centimetrové plátky.

Poté jí 2x obalíme v trojobalu (mouka, rozšlehané vejce, strouhanka), jako smažený sýr.

2x ji obalujeme z důvodu, že nechceme, aby nám vytekla.

Tlačenku po obalení dáme do lednice vychladit.

Po vychlazení můžeme smažit.

Smažíme na rozpálené pánvi na kapce oleje velmi naprudko.

Kdo má rád tlačenku, určitě si na tomto receptu pochutná.

Móda pro plnoštíhlé

GAP Tričko námořnická modř

309 

Móda pro plnoštíhlé

Tommy Jeans Tričko černá

1 279 

Móda pro plnoštíhlé

River Island Tričko bílá

459 

Móda pro plnoštíhlé

LASCANA Tričko černá

709 

Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.