Rychlé gnocchi s mletým masem

Rychlé gnocchi s mletým masem

Jednoduchý a rychlý oběd, kvůli kterému snad nemusíte ani do obchodu, protože všechny ingredience máte v lednici? To jsou gnocchi s mletým masem. Málokteré teplé jídlo je tak rychle hotové, přesto chutné.

Pojďme se na tento recept podívat.

Doba přípravy: 25 minut

Jaké ingredience budeme potřebovat (na 4 porce):

  • 2 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 500 g mletého masa
  • 100 g cherry rajčat
  • 150 g mražené kukuřice
  • 4 polévkové lžíce kečupu
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • oregáno
  • balíček gnocchi

Postup přípravy:

1. Cibuli si oloupeme a nakrájíme najemno, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

2. Na rozpálené pánvi orestujeme nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme česnek.

3. Až je cibule s česnekem orestovaná, přidáme do pánve mleté maso. Restujeme tak dlouho, dokud se maso nerozpadá na malé kousíčky.

4. Do pánve vhodíme na poloviny rozkrájené cherry rajčata a necháme pustit šťávu.

5. Všechno osolíme, opepříme a přidáme promnuté oregáno a kečup.

6. Promícháme a necháme dusit.

7. Mezitím si přivedeme k varu vodu na gnocchi, které si uvaříme podle návodu.

Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.