Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Přemýšlíte co rychlého ale přesto chutného připravit na večeři? Hermelínová pomazánka je výbornou rychlou volbou, navíc je ze surovin, které máte určitě vždy po ruce v lednici.

Pojďme se na tento recept podívat.

Doba přípravy: 10 minut

Jaké ingredience budeme potřebovat:

  • 1 přírodní pomazánkové máslo
  • 4 polévkové lžíce majonézy
  • 1 hermelín
  • ½ cibule
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • 1 stroužek česneku

Postup přípravy:

1. Cibulku si nakrájíme na drobno a na rozpálené pánvi osmahneme dohněda. Necháme vychladnout.

2. V míse smícháme pomazánkové máslo a majonézu.

3. Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme do mísy.

4. Přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme a přidáme osmahnutou vychladlou cibulku.

5. Všechno spolu dobře promícháme.

6. Podáváme s čerstvým pečivem.

Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.