Dnes si představíme jednoduchý a rychlý recept, který nám vždy jako malým připravovala babička, když nás honila mlsná. Nejlepší na tom receptu je, že veškeré suroviny najde doma úplně každý.
Pojďme se na tento recept podívat.
Jaké ingredience budeme potřebovat:
- Jablka
- Mletá skořice
- Cukr krupice
- Kousek másla
Postup přípravy:
1. Nejdříve si omyjeme a oloupeme (loupat není nutné) jablka, které následně nakrájíme na měsíčky
2. Připravíme si pánev, na které rozehřejeme kousek másla
3. Na rozehřáté máslo naskládáme nakrájená jablka, které lehce poprášíme cukrem a skořicí.
4. Smažíme asi minutku a otočíme
5. A můžeme podávat
TIP 1: Pokud máte rádi více skořice, je lepší poprášit již osmažená jablka
TIP 2: Jablka se skořicí jsou vynikající se zmrzlinou, šlehačkou nebo zakysanou smetanou
Batohy & tašky
Batohy & tašky
Outdoorová obuv
Batohy & tašky
Druhy sportů
Čepice & kšiltovky