Špagetová pizza

Špagetová pizza

Pizza je v Americe a také Itálii velmi oblíbeným jídlem, které můžeme připravit na mnoho způsobů. Oblíbené pizzy jsou s mozzarellou, žampiony nebo třeba s ananasem. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy netradiční špagetové pizzy, kterou zvládnete připravit během chvilky a určitě ji nikde v pizzerii nekoupíte. Přísady můžete použít dle chuti.

Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat.

Jaké ingredience budeme potřebovat:

  • 1 balíček špaget
  • 4 vejce
  • 1 cibulka
  • 1 obdélníček sýru
  • 1 kousek uzeniny
  • 1 rajče
  • 1 mozarella
  • Kousek strouhaného tvrdého sýru (stačí Gouda nebo Eidam)
  • Sůl, pepř, oregáno, tymián

Postup přípravy:

Nejdříve nalámeme na menší kousky špagety a dle návodu je uvaříme.

Dále nakrájíme na malé kostičky obdélníček sýru, uzeniny a nadrobno nasekáme cibulku i s natí.

Poté si nachystáme větší mísu, do které rozklepneme 4 vejce, přidáme sůl, pepř, sušené oregáno, trochu tymiánu, na kostičky nakrájený sýr, uzeninu a cibulku i s natí.

Vše zamícháme.

Uvařené špagety dáme na rozpálenou pánev, přidáme z mísy připravenou směs a vařečkou ji přitlačíme. Pánev zakryjeme alobalem a necháme 10 minut na pospas.

Po 10-ti minutách přesuneme pánev do trouby. Pečeme na 180 °C asi 15 minut.

Po 15-ti minutách vytáhneme z trouby, odděláme alobal a přidáme na kolečka nakrájené rajčata a mozzarellu, posypeme oregáneme a přidáme nastrouhaný sýr.

Pečeme bez alobalu asi 10 minut na 180 °C.

A můžeme ochutnat.

TIP 1: Jedná se o velmi syté jídlo, tak to s ním nepřehánějte.

Móda pro plnoštíhlé

MY TRUE ME Tričko modrá

809 

Móda pro plnoštíhlé

s.Oliver Tričko písková

519 

Móda pro plnoštíhlé

ADIDAS ORIGINALS Tričko černá

859 

Móda pro plnoštíhlé

s.Oliver Tričko starorůžová

439 

Móda pro plnoštíhlé

TOM TAILOR Tričko žlutá

519 

Móda pro plnoštíhlé

TOM TAILOR DENIM Tričko modrá

679 

Móda pro plnoštíhlé

COMMA Tričko černá

1 029 

Móda pro plnoštíhlé

ONLY Carmakoma Tričko olivová

779 

Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.