Hovězí burgery

Hovězí burgery

Máte v této složité době chuť na dobrý burger, ale nemůžete si na něj jen tak zajít do restaurace? Udělejte si hovězí burgery v pohodlí vašeho domova a pochutnáte si stejně dobře.

Pojďme se na tento recept podívat.

Doba přípravy: 15 minut

Jaké ingredience budeme potřebovat:

  • 400 g hovězího masa na burgery
  • 2 bulky
  • 2 polévkové lžíce kečupu
  • 2 polévkové lžíce tatarky
  • ½ cibule
  • 4 kyselé okurky
  • 2 plátky tvrdého sýra
  • kousek červeného zelí
  • 1 rajče
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř

Postup přípravy:

1. Maso osmažíme na rozpálené pánvi z obou stran tak, aby bylo propečené na medium. Když máme maso z jedné strany hotové a otočíme jej, položíme na něj plátek sýra a necháme roztéct.

2. Bulky rozkrojíme a osmažíme obě strany.

3. Na jednu stranu bulky dáme kečup, na druhou tatarskou omáčku.

4. Na stranu s tatarskou omáčkou položíme plátky cibule, maso s rozteklým sýrem, pokrájené zelí, plátky okurky a plátky rajčat. Rajčata ještě osolíme a opepříme.

5. Zaklopíme druhou stranou bulky.

Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.