Šlehačka je oblíbenou přísadou do kávy, dortů a také k ovoci. Obvykle se šlehačka dělá ze smetany na šlehání, ale Láďa Hruška má vynikající vychytávku, díky které připravíte domácí šlehačku ze dvou surovin dostupných opravdu v každé domácnosti. Příprava domácí šlehačky je velmi jednoduchá a zabere vám pouze pár minut.
Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat.
Jaké ingredience budeme potřebovat:
- Kousek másla
- Mléko
Postup přípravy:
1. Nejdříve si do hrnce nalijeme mléko a přivedeme jej k bodu varu. Poté přidáme kousek másla.
2. Směs s roztopeným máslem rozmixujeme metličkovým mixerem. Mixujeme asi 3 minuty.
3. Rozmixovanou směs přelijeme do misky a necháme vychladnout. Po vychladnutí dáme směs asi na hodinu do mrazáku.
4. Po hodině v mrazáku směs ušleháme do tuhé hmoty.
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Bytové doplňky
Móda a volný čas
Móda a volný čas
Móda a volný čas
Móda a volný čas
Bytové doplňky