Šlehačka je oblíbenou přísadou do kávy, dortů a také k ovoci. Obvykle se šlehačka dělá ze smetany na šlehání, ale Láďa Hruška má vynikající vychytávku, díky které připravíte domácí šlehačku ze dvou surovin dostupných opravdu v každé domácnosti. Příprava domácí šlehačky je velmi jednoduchá a zabere vám pouze pár minut.
Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat.
Jaké ingredience budeme potřebovat:
- Kousek másla
- Mléko
Postup přípravy:
1. Nejdříve si do hrnce nalijeme mléko a přivedeme jej k bodu varu. Poté přidáme kousek másla.
2. Směs s roztopeným máslem rozmixujeme metličkovým mixerem. Mixujeme asi 3 minuty.
3. Rozmixovanou směs přelijeme do misky a necháme vychladnout. Po vychladnutí dáme směs asi na hodinu do mrazáku.
4. Po hodině v mrazáku směs ušleháme do tuhé hmoty.
Dlouhé kalhoty
Dlouhé kalhoty
Dlouhé kalhoty
Druhy sportů
Druhy sportů
Druhy sportů
Druhy sportů
Druhy sportů
Dlouhé kalhoty